Ankara Çankaya'da hastanelere yakın kısa süreli kiralık ev


EVODAK Haftalık Ev Daire Apart Konaklama Hizmetleri

Ankara ;Türkiye’nin başkenti…Bürokrasinin, sağlık merkezlerinin, üniversitelerin ,konsoloslukların , ticaretin ve de siyasetin ülkemizdeki kesiştiği nokta. Her gün muhtemelen binlerce kişi yukarıda  bahsi geçen sebeplerden herhangi biri için Ankara’ya  gelir. Bazı seyahatler kısa sürelidir, bazıları uzun konaklamalar gerektirir. Ve akla şu soru düşer Ankara’da nerede kalınır?  Seyahat amacınız ne olursa olsun, kalacağınız yerin  ;ulaşımı kolay ,huzurlu ,temiz ve güvenilir olmasını beklersiniz. Ankara’da  son yıllarda konaklama alternatiflerine bir  yenisi eklendi. Günlük kiralık mobilyalı daireler.




Ankara Türkiye’nin sağlık başkentidir aynı zamanda. Çok bilindik kamu ve özel hastaneleri   ve uzmanlaşmış  doktor kadrolarının üstatlarının  hatırı sayılır çoğunluğu bu şehirdedir. Aynı  zamanda  ülke coğrafyasındaki konumu açısından iç Anadolu , güneydoğu  Anadolu ve doğu Anadolu şehirlerinden sık sık tedavi amaçlı Ankara’ya gelinir. Sadece yurtiçi değil tabi ki aynı zamanda Orta doğu ülkeleri; İran, Irak, Suriye’den de ciddi bir talep olur Türk hekimlerine. Tedavi amaçlı yapılan seyahatler diğer seyahat türlerine göre daha sıkıntılı süreçlerdir. Hastanın ve refakatçilerin konforu ve hijyeni açısından kalınacak yer, tüketilecek gıdalar önem taşır


Özellikle bazı tedavilerin ciddi bir maddi külfet oluşturduğu düşünülürse ,tüm detayların ekonomik boyutu önem kazanır .Konaklama noktasının  hastanelere yakın olması çok önemlidir. Sağlık turizminde çok önemli bir amaca hizmet eden günlük kiralık evler; hem hastaların hem hasta yakınlarının dertlerine deva olmuştur.

Özellikle uzun takip süreçleri gerektiren rahatsızlıklar iyi bir bakımı hasta yakınlarına zorunlu kılar. Ameliyat sonrası nekahet  , nakil, kemoterapi ,radyoterapi (ışın tedavisi) gibi zamana yayılan tedavilerde hijyenin konaklama koşulları ve iyi beslenme hayati önem taşırken ,bu konforu 15 m2 otel odalarında yakalamak imkansızdır. Hasta ve yakınları açısından kendi mutfağı olan apart daireler büyük kurtarıcıdır. Doktorların önerileri doğrultusunda yemek ve hijyen kontrollerini sağlamaları tedavinin başarılı olmasında katkı sağlar. Çünkü; günlük kiralık dairelerde aranılan her türlü konfor mevcuttur. Otel odaları ne kadar lüks olursa olsun dar alanlardır.


 Bir çoğu halı kaplıdır. Mutfakları konaklayanın kontrolünde değildir. Oysa ki Günlük kiralık apartlar 85 m2 dir. Kişiye kendini evinde hissettirir. Çamaşır makinası, ütü, sıcak su ,bağımsız mutfak ,sınırsız internet, buzdolabı ,geniş yatak odalarıyla gerekli olan tüm ihtiyaçlar sağlanır. Ayrıca günlük kiralık daireler de kişi başı fiyat ödemezsiniz. Tek fiyattır. Şehrin merkezi noktasında olan bu apartlar; tek taşıtla ya da yürüyerek hastanelere ulaşmanızı sağlar.



Evodak Apartment Konaklama Ltd.Şti.

Günlük Haftalık Aylık, Çukurambar, Söğütözü ve Balgat'da bulunan Özel Memorial Hastanesi, Özel Koru Hastanesi, Özel Medicana Hastanesi, Özel TOBB Hastanesi ve Bayındır Hastaneleri en yakın. Iraklı Libyalı Arap ve/veya Şehir dışından gelen Türk Hastaların Hasta ve Hasta yakınlarının/ Refakatçılarının konforlu ve Temiz bir şekilde konaklayabilecekleri.

2+1 Daire,  24 Saat Sıcak Su, 85 m2,Wifi / İnternet, 2 adet yatak odası, LCD TV, 4 kişi kapasite, Uydu Yayını, Full Mobilya Klimalı, Beyaz Eşya, Doğalgaz Kombi, Amerikan Mutfak, Laminant Parke, Amerikan Kapı, Modern Dekorasyon, Şık Aksesuarlar Temiz Havlu & Çarşaf, Çelik Kapı, Ses & Isı Yalıtımı, Güvenlik Kameralı, LED Aydınlatmalıdır.

Full mobilyalı kiralık Apart daireler



Nasuh Akar Mah. 1400 Sok No: 16/3 Balgat Çankaya / ANKARA

Tel  : +90 312 285 60 05

Gsm / Whatsapp : +90 532 424 93 73 

Gsm / Whatsapp Arab : +90 549 285 60 05

bilgi@evodak.com

http://www.evodak.com





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

شقق سكنية ايجار موْقت قرب المستشفيات في انقرة/ جانكايا

شقق حديثة للأيجار الاسبوعي و الشهري في انقرة